6 veckor

Tiden springer iväg. Vår lilla tjej växer och utvecklas för varje dag som går. Nu har vi fått det första leendet! Helt underbart att få lite respons från henne. Hjärtat smälter när hon fyrar av ett helt underbart litet leende.
Igår fyllde hon 6 veckor! Det firade hon med att vara vaken mellan tre och fem inatt. Då tog jag kudden och täcket och lade mig i soffan medan pappa M fick underhålla bebis. Eftersom M jobbar på veckorna får han såklart sova då. Då är det helt underbart med en helgnatt, då jag kan sno åt mig några fler sovande timmar. Men vi ska inte klaga, oftast sover hon någorlunda bra på natten.


Jag och min alldelse egna lilla bebis! Fortfarande overkligt. Jag kan inte fatta att hon har växt i min mage.

Måndag

Det känns helt overkligt att jag har haft en så stoor mage! Tur att det finns bildbevis, annars skulle jag inte tro på det.

  
15 februari, vecka 37                     2 april, tre veckor efter Linns födelse

Det är konstigt vad kroppen kan ändra sig snabbt. Och ännu konstigare hur man kan ha en människa i magen, en helt perfekt liten varelse.

Dagarna går sin gilla gång. Vi börjar lära känna Linn mer och mer för varje dag som går.

 
Hon är söt när hon sover. Oftast när hon är vaken är hon lite arg, men ibland kan man få lite små stunder med en nöjd och vaken bebis.

RSS 2.0