Flyttade!

Vi har inte haft internet de sista veckorna. Anledningen var att det tydligen försvann lite tidigare än beräknat. Men nu har vi nät igen, i vårt nya boende, i vårt alldeles egna radhus! Helt underbart att bo i hus. Dock är det inte lika underbart att packa upp alla saker. Vi flyttade igår, så det är ett litet kaos här hemma just nu. Men vi tar det i den takt som känns bra. Vi har ju en liten dotter som kräver uppmärksamhet.

Nerpackad :)


Såhär sover bebis nu på dagarna.


Jag härmar hennes surmin, som hon inte visar här, men som vi har fått se ett antal gånger idag. Såhär ser den ut:

Den är så söt att man har svårt att hålla sig för skratt, i alla fall första gångerna. Efter längre stunder av skrik har vi inga problem för att hålla skrattet inne...

Majning

På första maj gick vi ut i skogen och majade. Underbart väder var det och skogen var full av folk. Vi hade packat fika och bärsele till bebis. Vi har burit henne mycket inomhus, nu blev det premiär för utomhusbruk. Hon gillade det. Vi antar det i alla fall, för hon sov sig igen stora delar av den 6 kilomter långa turen. Vi stannade och fikade på ett berg. Linn fick en ren blöja och litemat hon också. Hon var så glad och nöjd. Inte som hemma, där blir det snabbt tråkigt om det inte händer något.



Lilla dockan!

Det kommer bli många fler sådana turer framöver. Härligt att vara ute i naturen.


RSS 2.0