Spahelg

Igår åkte vi några mil norrut till Sätra Brunn. På vägen stannade vi till på Mega Market för att kika på ett objektiv jag länge sneglat på. Ett objektiv med fast brännvidd på 50 mm och en bländare på f1.8. Vi tyckte att priset var acceptabelt så vi slog till. Man kan säga att det blev lite av en bröllopspresent till oss. Jag vill ha ett bra och ljuskänsligt objektiv nu när vi så småning om kommer vilja fotografera en massa på en liten knodd.
Efter incheckningen tog vi en liten prommenad i området. Det var helt underbart väder, soligt och varmt. Det kom en liten regnskur, men den drog snabbt bort. Vi passade på att inviga nya objektivet.

 
Såhär ser magen ut i vecka 16 eller 15+2 för att vara exakt. Har ingen bild på hur den såg ut innan, men den var betydligt plattare då.

Vi tog oss även ett dopp i deras tempererade simmbassäng. Det var härliga 37 grader där, så där låg vi och flöt runt innan det var dags för middagen.
En trerätters middag med ett glas vin för M och deras egna brunnsvatten för den gravida. Det blev en tidig kväll och dagen därefter en tidig morgon. Efter utcheckning åkte vi hemåt, bytte om och gav oss ut i skogen där vi strosade runt och plockade lite svamp som ska få bli innehållet i kvällens paj.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kul att helgen blev bra. En sån liten fin mage du börjar få.Kram

2011-09-11 @ 15:47:09
Postat av: sara B

Åh, va fin du är! Roligt att du lägger upp lite bilder så att jag också kan följa med vad som händer :) Mysigt med Spa-helg! Och skoj med nya objektivet! Kommer bli mycket fotande under mamma-ledigheten tror jag :-)

2011-09-11 @ 17:11:41
Postat av: Linda

Vad vacker du är!

2011-09-11 @ 19:53:09
URL: http://www.hultahills.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0