Kläder och prylar

Det är lite av hysteriskt med allt vad som kan tänkas behövas när en liten minimänniska ska komma till familjen. Vad sägs om en åkpåse för 3000kr? Eller en barnvagn för 11 000kr? Eller kanske en overall i storlek 68 för 900? I den farten kan man förstå att det är dyrt att skaffa barn. Eller mest, tillbehören. Visst, det kostar ju såklart, men det känns ibland en smula överdrivet. Det gäller att försöka sålla, vad är viktigt och betyder verkligen ett högre pris att det är en bättre produkt? Vi försöker gå på linjen, lagom blir nog bäst. Eller i alla fall tillräckligt bra.
En annan sak som är svårt är att hitta kläder som inte är specifikt "tjejkläder" eller "killkläder". Dels vet vi inte vad det är för kön på barnet, men dels så skulle jag ändå inte vilja klä vårt barn med antingen bara rosa eller blått. Speciellt inte när det är en liten baby. Har kollat lite efter en långärmad kofta, men där är det supersvårt att hitta något lämpligt.

 
På en av våra stora klädkedjor är det i princip dessa två koftor som finns. Inte speciellt könsneutrala. Får be mormor sticka några koftor till knodden, så får vi hoppas att mitt stickprojekt blir klart innan nedkomsten också :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0